Mannenwerq Groningen
Lichamelijke en mentale gezondheid voor de man

Massage:

De holistische massage is een massage waarbij het gehele lichaam gemasseerd wordt. Hierbij worden verschillende massage technieken gehanteerd. Dit om een voor u zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen. De massage is een naturistische ontspanningsmassage waarbij er gekeken wordt naar welke blokkades er aanwezig zijn in het lichaam.
Bij de massage wordt uitsluitend gewerkt met biologische producten. 

De massage is een naturistische massage, dat houdt in dat de gemasseerde persoon man is en tevens is de masseur naakt. De massage wordt alleen door mij gegeven en is gericht op de man. De reden voor het naakt zijn is dat erop dat moment een gelijkwaardigheid ontstaat van de deelnemer en de masseur. Hierdoor zijn er minder blokkades en kan er beter met het lichaam gewerkt worden. 
Het kan zijn dat het naakt zijn voor mensen als erotisch wordt ervaren, dit en gezien het intieme werk wat gedaan wordt zijn er regelmatig mannelijke reacties (erectie). 
Wat gebeurt, gebeurt.... Dat is ook een onderdeel van het menselijk lichaam.

Voor elke massage wordt er besproken welke klachten/wensen aanwezig zijn om zo goed mogelijk bij de wens van u aan te sluiten.

De sessies worden gehouden in Groningen. Dit kan bij mij in de praktijkruimte, maar is tevens ook mogelijk om dit bij u thuis te doen. 
(wanneer de ruimte daarvoor geschikt is)
De praktijk ruimte is een professionele omgeving waarbij hygiëne, discretie en rust voorop staan.